slawna bordowa e34 M5
slawna bordowa e34 M5
http://otomoto.pl/bmw-m5-e34-m5-3-8-340 ... 07272.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stoi juz za 19k, jak tak dalej pojdzie sprzzeda sie za 15 :]
To jest az taki ulep, czy w Polsce nie ma zainteresowania tymi samochodami I stad taka rozbieznosc miedzy cena wywolawcza a transakcyjna?
Stoi juz za 19k, jak tak dalej pojdzie sprzzeda sie za 15 :]
To jest az taki ulep, czy w Polsce nie ma zainteresowania tymi samochodami I stad taka rozbieznosc miedzy cena wywolawcza a transakcyjna?
-
- Auto: BMW
Re: slawna bordowa e34 M5
oglądałem ten samochód rok temu. Moim zdaniem wart tych pieniędzy 

Polska to nie rynek na ciekawe auta...
Cena moim zdaniem powinna być adekwatna do stanu silnika i sposobu jego naprawy, a tu nie ma jakiś szczegółowych informacji. Na priv zaczepiał mnie jeden człowiek, który się wybierał ją oglądać i powiedział, że telefonicznie obecny właściciel nie ma za bardzo faktur i rachunków na części jakie wymienił.
A to jest ważne jak i co zostało zrobione po obróceniu się panewki.
A to jest ważne jak i co zostało zrobione po obróceniu się panewki.
-
jestem z Sochaczewa i szczerze mowiac jeszcze ani razu nie widzialem zeby ta emka sie poruszala po miescie, z tego co slyszalem z opowiesci to samochod zostal kupiony na handel i ostro dostawal po garach.
rafal19881 pisze:jestem z Sochaczewa i szczerze mowiac jeszcze ani razu nie widzialem zeby ta emka sie poruszala po miescie, z tego co slyszalem z opowiesci to samochod zostal kupiony na handel i ostro dostawal po garach.
Nie sądzisz, że dwa wytłuszczone wyżej fragmenty powinny powstrzymać Cię od przekazywania w świat takich informacji? ... 'kolega ma znajomego, którego siostra zna siostrę właściciela'
Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272
znawcy
co sądzicie na temat tego auta ?? jak był w posiadaniu użytkowników z tego forum jak wyglądał, czy miał jakieś konkretne stłuczki ?? był ostro grzebany ?? vin jest oryginalny ??
///M